Narnia-blogi

Nimeni on Anna Amnell, ja minulla on kaksi blogia Narnia-kirjoista, -elokuvista ja C. S. Lewisista. Ne perustuvat suurelta osalta yliopistolliseen gradu-tutkimukseen, jonka tein Helsingin Yliopistossa englantilaiseen filologiaan vuonna 1971.
Kaikkien blogieni päivittyminen ja lyhyt info ja nuortenkirjani Suomen Nuorisokirjailijat.Tämän blogin rinnakkaisblogi on Narniassa. Hakusanat blogin pohjalla.

torstaina, toukokuuta 29, 2008

Anna Popplewell, Narniasta opiskelijaksi Oxfordiin

Lyhyt juttuAnna Popplewellista joka Prinssi Kaspian -kirjan Susanin lailla siirtyy sadun maailmasta aikuisten maailmaan, Narnian tarinoiden näyttelijästä opiskelijaksi Oxfordin yliopistoon. Prinssi Kaspian -kirjan lopussa Aslan sanoo, että Peter ja Susan ovat tulleet aikuisiksi eivätkä enää palaa satujen maailmaan Narniaan, vaan meidän maailmaamme, jossa Aslan tunnetaan toisella nimellä - kuten hän sanoo Peterille ja Susanille. 19-vuotias Anna Popplewell on ollut 13-vuotiaasta mukana Narnia-elokuvissa.

Lue koko Daily Mailin haastattelu, jossa tyylikäs kuva Anna Popplewellista.

Anna opiskelee Magdalen Collegessa, jossa C.S. Lewis opetti 30 vuotta, joten hän arvelee saavansa Lewisin oppilaita opettajikseen. Oxfordissa on mahdollisuus myös jatkaa näyttelemistä, ja hän on liittynyt Oxford University Dramatic Societyn jäseneksi. Lakimiehen ja lääkärin tytär Anna Popplewell on veteraaninäyttelijä, näytellyt kahdeksanvuotiaasta asti.

Oxfordin yliopistossa toimii myös Oxford University C. S. Lewis Society. (linkki sivupalkissa)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joku sekaannus asiassa, koska Anna Popplewell on synytynyt 1988 ja oli näin ollen 17 vuotias The Chronicles of Narnia: Lion, Witch and Wardroben kuvauksissa.

http://www.imdb.com/name/nm0691600/

Anna Amnell kirjoitti...

En tiedä varmaa ikää, mutta myös 17-vuotias voi mennä Englannissa yliopistoon. Täytyy tarkistaa ikä.